2 Ağustos 2016 Salı

Yazılım Sektörü Algıları



Cats Bilişimin var olma sebebi. sektörün basitleştirilmesi, kandırmaya müsait bilişim firmalarının artması ve son derece basit yazılımlar ile düşük fiyatlara piyasadaki algıyı değiştiren sözde yazılım firmalarla mücadele etmektir.

Yazılım sektörü, sermaye ve gider çok fazla olmadığından çok karlı olduğunu düşenenler var. Evet bu kısmen doğru olsa da, fazlasıyla bilgisizce bir tutumdur.
Sektörün işleyişi kafa meşguliyeti, zaman ve destek olarak 3 ana grupta toplayacak olursak , keşke bu iş sadece düşünüldüğü gibi sermayisi olup 3 unsuru tölere etseydik anlayışı çıkarabiliriz.

İşte bizim amacımız bu algıları yıkmak, hak edenin hak ettiği karşılığını alması ve ''para yiyicileri'' bakışına hapis olmaktan kurtulmaya çalışmaktır.

Cats olarak tüm yaptıklarımız, bizim inanışımıza ters gelen tüm olgulara meydan okumaktır. Biz farklı düşünmeye inanırız Bizim bu olgulara meydan okumamız, eskimiş ve geçerliğini kaybetmiş firmaların aksine ürettiğimiz yazılımlar, kullanışı basit ve kullanıcı dostu ve sadece size özgü olarak tasarlamamızdır. Biz sadece mükemmel yazılımlar üretiriz. Bizimle çalışmak neden istemeyesiniz ki?”

www.catsbilisim.net




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder